96 vlammen

De vlammen zijn een krachtige tool om je proces in handen te nemen. Je hoeft niet langer dan nodig in zware emoties te blijven hangen. Gebruik de vlammen om de valkuil van het ego te omzeilen.

Voldoende ervaren hoe het voelt en wat het betekent om een meester van je gedachten te zijn, helpt je om verder stappen te zetten in het proces naar “meesterschap”. Daarom biedt dit 9-weken programma je de nodige structuur en leidraad.

Focus 
op je ziel

Je hebt goud in handen

Harmonie in jezelf

Het is doordat we niet durven dat zaken lastig worden. Detox je mind en stop met alles te willen begrijpen.

Ik ben hier om te tonen wat mogelijk is als je afgestemd bent op de oneindige kracht en mogelijkheden in jezelf. Heel je angsten, ga sneller door lessen met de vlammen.

Laat echte wonden zichtbaar worden. Begin met jezelf beter te leren kennen en waardeer jezelf. Balans is de sleutel tot eenheid. Je enige job is triggers (wonden) helen op het diepste niveau.

Moeitelozer
helen

Verhoog het spel

Werken met de vlammen om jezelf te helen is krachtig. Je tapt in op de meest, zuivere manier om een meester van je essentie te worden en dat te realiseren in deze wereld.

Hoe fijn is het niet om moeiteloos door obstakels heen te gaan? Elke dag ontvangen wat je ziel voelt dat mogelijk is. Niet langer afhankelijk van externe factoren om een harmonieus leven te bouwen. Liefde aantrekken in al zijn vormen. Eindelijk een vervuld leven leiden. Zalig!

Een harmonieus huwelijk

Het programma is de structuur die je helpt om het huwelijk tussen je gedachten en emoties weer harmonieus te laten verlopen.

Ik geloof dat ontdekken hoe je controle kan hebben over je gedachten de manier is om ze te transformeren. Leren je emoties op een optimale manier te begrijpen, brengt je meer vrijheid. 

Wees de leider

Kies zelf je niveau van investering in tijd, energie en geld. Want dat is wat een ware meester doet.

Gedurende 9 weken werken we samen aan je heling en bewustzijnsverruiming. In dit programma leer je omgaan met uitdagingen op het pad naar eenheid, herken je wat de revolutie vanuit liefde is.

Je doet innerlijke werk, traumaheling en het verder zuiveren van je lichtlichamen door te werken met de universele vlammen. Een tool om je ontwikkeling in handen te nemen en te versnellen.

Jouw voorbereiding

Wanneer je op reis gaat, pak je ook je koffers en bereid je jezelf voor op je trip.

Ook voor dit programma zorgen we ervoor dat we goed voorbereid aan de start staan. Want zo maak jij optimaal gebruik van deze kennis.

Werken met de eerste straal

Meester El Morya vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Eerste Straal, nl. de Vlam van de Wil van God: moed, vertrouwen, initiatief, betrouwbaarheid, goddelijke kracht, zelfvertrouwen en zekerheid.

Werken met de tweede straal

Meester Lanto vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Tweede Straal, nl. de Vlam van Verlichting en Wijsheid: begrip door Liefde, waarneming, bevattingsvermogen, schepping, alwetendheid.

Werken met de derde straal

Meester Paul de Venetiaan vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Derde Straal, nl. de Vlam van de Kosmische Liefde: onvoorwaardelijke Liefde, mededogen, ware broederschap, geduld…

Werken met de vierde straal

Meester Serapis Bey vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vierde Straal, nl. de Vlam van Ascensie: zuiverheid, heelheid, Christusbewustzijn, zelfdiscipline, creatieve vermogens, schoonheid…

Werken met de vijfde straal

Meester Hilarion vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Vijfde Straal, nl. de Vlam van Genezing en Manifestatie: genezing, hulp bieden, waarheid, standvastigheid, overvloed, Onvoorwaardelijke Liefde…

Werken met de zesde straal

Meester Sananda vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zesde Straal, nl. de Vlam van Opstanding: verspreiden van de liefde van Christus, dienstbaarheid aan God en de mens, overgave aan het leven…

Werken met de zevende straal

Meester Saint Germain vertegenwoordigt de goddelijke eigenschappen van de Zevende Straal, nl. de Violette Vlam van Transmutatie: vrijheid, transmutatie, diplomatie, ceremonie en zuivere alchemie.

Bonussen

Dit programma volgt en bespreekt voornamelijk de 7 hoofdvlammen. In werkelijkheid zijn er op dit moment 96 vlammen werkzaam. Als deelnemer van dit programma krijg jij informatie over deze 96 vlammen.

Jouw investering

We hebben allemaal een andere relatie met geld. Ik geloof dat dit geen belemmering mag zijn om diep aan jezelf te werken. Want dit brengt ook voor jou een leven in afstemming.

Dit programma is meer dan 8K waard maar het hoofddoel is een blijvende verandering teweeg brengen in jouw leven. Zodat je leert hoe het is om een leven in balans te leven. Klaar om elk obstakel op je pad aan te pakken. Evolueer naar financiële vrijheid en versterk jezelf!

Ga voorbij wat je kent en open nieuwe duren waar enkel liefde en overvloed je realiteit zijn. Dit programma daagt je uit, duwt je buiten je comfortzone. Het laat je stappen zetten maar zonder de stress. Dit programma kan daardoor ook in zijn geheel of in termijnen betaald worden.

Voor 1144,- € krijg jij een krachtige tool voor jouw heling

1144,- €
  • Online leeromgeving (levenslange toegang)
  • 7 modules + tientallen bonussen
  • Transmissies & activaties gericht op jouw proces en heling
  • Mogelijkheid om online vragen te stellen
  • Termijnbetalingen beschikbaar via link hieronder

Ben je klaar?

Elke ziel loopt zijn eigen pad en groeit op zijn eigen tempo. Hierdoor staan we niet allemaal op hetzelfde tijdstip op dezelfde trede van de trap van bewustwording. En dat is ok.

Grond je spiritualiteit

Ben jij ontwaakt en wil je verder groeien als ziel? Leven vanuit vertrouwen, je connectie met het universum activeren? In je meesterschap stappen en liefde manifesteren in je leven via jouw eigen ascentie. Alles is mogelijk.

Laat de 96 Vlammen toe in je leven

Tegen het einde van dit 9-weken programma zal je gecertifieerd zijn in het werken met de vlammen. Je zal de vaardigheden hebben om de vlammen voor jezelf, dierbaren en eventueel klanten te gebruiken. Als coach en lichtwerker krijg je nadien de kans om deel uit te maken van een netwerk lichtwerkers die de vlammen in hun leven, werk en missie hebben geïntegreerd. Wat je ook beslist, ik wens je alvast veel liefde. Dat alle mogelijkheden mogen open zijn voor je.

Kracht, liefde & licht,