Orakelkaarten
& transmissies

Innerlijk werk

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject te duiken, werd ik geleid om een aantal tools ter beschikking te stellen. Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je innerlijke werk en meer verantwoordelijkheid opnemen voor je groei.

Op deze pagina vind je verschillende transmissies als ook de link naar mijn webshop waar je mijn orakelkaarten kan aanschaffen. Voor elk wat wils, afhankelijk van wat je wilt manifesteren. Geniet van je reis want daar ligt je ware succes!

Orakelkaarten – terug naar liefde en eenheid

Deze kaarten zijn er om je te helpen bij de terugkeer naar liefde en eenheid, je ware staat van zijn. De boodschappen op elke kaart is verbonden met de energie van licht en liefde. Ze helpen je om stappen te nemen & inzichten te ontvangen om verder te groeien.

Transmissie – Vergeving

Via deze visualisatie/transmissie leer je gebruik te maken van de universele vlammen om jezelf of iemand anders te vergeven. Vergeving is superkrachtig door het neutraliseren van toxische energie. Na betaling ontvang je onmiddellijk de link naar de video.

Transmissie – Manifesteren vanuit eenheid

Via deze visualisatie/transmissie leer je gebruik te maken van de universele vlammen om te manifesteren vanuit eenheid. Manifestatie is een spiegel van die eenheid. Na betaling ontvang je onmiddellijk de link naar de video.

Transmissie – Balanceren energie

Via deze transmissie leer je gebruik te maken van de universele vlammen om eenheid in jezelf te creëren. De mannelijke en vrouwelijke energie in balans. Na betaling ontvang je onmiddellijk de video.

Transmissie – Openen hartchakra – blauwe roos

VVia deze transmissie leer je gebruik te maken van de universele vlammen om je hartchakra verder te openen. Veranker de blauwe roos als een teken van onvoorwaardelijke liefde. Na betaling ontvang je onmiddellijk de audio.

Groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie

Ik wil elk wezen in alle openheid en rust laten groeien naar meer zelfbewustzijn en zelfrealisatie. Groeien in harmonie met de natuur, met respect voor elk leven op aarde in de eerste plaats je eigen leven om zo een evenwichtig leven te leiden.

Een betere wereld voor iedereen waar we samen kunnen “zijn” om zo dichter bij onze bestemming te komen.

Kracht, liefde & licht,