Versterk je ascentie

De vlammen zijn een krachtige tool om je proces in handen te nemen. Je hoeft niet langer dan nodig in zware emoties te blijven hangen. Gebruik de vlammen om de valkuil van het ego te omzeilen.

Leer werken met de universele vlammen om jouw leven te verbeteren op de meest moeiteloze manier. Terwijl je dit doet, kan je aanvullend samenwerken met één van de universele vlammen coaches. Zij werken één voor één reeds jaren met de universele vlammen en hebben het eenheidsbewustzijn reeds geïntegreerd.

Ontmoet de coaches

Universele vlammen

Eenzaam pad

Als lichtwerker, tweelingvlam of spiritueel coach zal eenzaamheid je niet onbekend zijn.

Het kan heel eenzaam zijn aan de top. Zeker als je nog niet veel mensen om je heen hebt verzameld die begrijpen waar je doorheen gaat. Niemand die begrijpt waarom je doet wat je doet.

Niemand die de visie ziet die jij hebt. Geen ondersteuning om je heen op momenten dat je gaat twijfelen of zelf weer door een les gaat. Net daarom is dit platform er ook voor jou.

Ondersteuning

Los van het feit dat het gewoon fijn is om even je verhaal te delen, is het leuk om te horen dat je niet de enige bent die weer maar eens door een transformatie gaat.

Als coaches en lichtwerkers gaan we ook zelf doorheen de zwaarte en laagtrillende energieën om heling te brengen. Niet alleen in onszelf maar ook in de wereld. Alleen soms willen gewoon even rust en onszelf zijn. De lasten delen met gelijkgestemden opdat je weer verder kunt. Net daarom zijn wij er ook voor jou.

Platform

Deze website is opgezet met als doel een platform te zijn voor iedereen die met de universele vlammen aan de slag gaat. Of het nu voor jezelf, voor je omgeving of je klanten is.

Alles is er om een blijvende impact te hebben op de aarde en de maatschappij die we vormgeven. Wil jij deel uitmaken van dit netwerk van coaches en lichtwerkers die mee de kennis en wijsheid van de universele vlammen helpt uit te dragen, dan komt de gouden stroom ook weer terug naar jou.

Nieuw mbt de vlammen

Werken met de vlammen om jezelf te helen is krachtig. Je tapt in op de meest, zuivere manier om een meester van je essentie te worden en dat te realiseren in deze wereld.

Hoe fijn is het niet om moeiteloos door obstakels heen te gaan? Elke dag ontvangen wat je ziel voelt dat mogelijk is. Niet langer afhankelijk van externe factoren om een harmonieus leven te bouwen. Liefde aantrekken in al zijn vormen. Eindelijk een vervuld leven leiden. Zalig!

Extra ondersteuning

Doorheen het proces van bewustwording word je geconfronteerd met angsten en schaduwen.

Omdat we allemaal onze eigen unieke energie hebben, krijg je toegang tot coaches die elk op hun eigen manier je nog beter kunnen ondersteunen. Hieronder kan je zien waarvoor je bij elk van hen terecht kan.

Afhankelijk van wat jij nu nodig hebt, kan je één of meerdere diensten reserveren. Een individueel coachgesprek nav het werken met de universele vlammen of mbt andere zorgen. Het maakt niet uit. Kies hieronder wat je wenst.

Individuele sessie met Sarah

In een individuele sessie beantwoordt Sarah jouw vragen. Als lid van het programma universele vlammen kan je ook terecht in de besloten whatsappgroep zodat je elk moment van de dag een back up hebt als je ergens tegenaan loopt of iets wenst te delen.

Leven op aarde is een avontuur

De fase tussen 2 werelden is oncomfortabel. Vertrouw en blijf gaan.
Laat het verleden achter je en beweeg vooruit in de richting van je nieuwe leven.

Verbind met mensen die de vlammen in hun leven, werk en missie hebben geïntegreerd.
Wat je ook beslist, wij wensen je alvast veel liefde. Dat alle mogelijkheden mogen open zijn voor je.

Kracht, liefde & licht,