Werken met de vlammen

De vlammen zijn ongelooflijk krachtig. Hieronder kan je lezen hoe anderen hun werking hebben ervaren.

Testimonials

Sarah – Indigo Souls

Het is moeilijk te omschrijven met ‘woorden’ hoeveel het traject met de Universele Vlammen mijn leven heeft veranderd. In het begin stond ik heel weigerachtig tegenover ‘die vlammen’. Ik vond het iets raars en nogal ‘zweverig’. Maar … al heel snel moest ik die gedachte bijstellen. Toen ik hulp begon te vragen aan de Vlammen, eerst voor kleine zaken, en al snel voor grotere zaken, merkte ik heel snel ‘shifts’ in mijn leefwereld. Alles ging (en gaat) gewoon vlotter en makkelijker als je met de vlammen werkt. En geloof me, je kan ze werkelijk voor alles inzetten.

Van hulp bij het healen van jezelf, emoties loslaten, gronden, jouw energie reinigen, bescherming, … ja zelfs in een auto met 2 ruziënde kinderen kunnen de vlammen je helpen. Je kan het echt zo gek niet bedenken. De Vlammen werken gewoon supersnel. Nu pas ik ze dagelijks toe, zelfs meerdere malen per dag. Ik leer zelfs mijn kinderen hoe ze ermee kunnen werken. En ik zie, voel en merk echt verschil in hoe ons leven verloopt.  Het traject is online, dus het heeft als groot voordeel dat je het gewoon kan doen wanneer het jou uitkomt. Voor mij was dit reuzehandig. Als ik zie hoe de Vlammen mijn leven hebben getransformeerd en verbeterd, dan kan ik dat alleen maar aan iedereen toewensen die vooruit wil in het leven.

Maud – Break up Club

“Lindsey heeft mij een jaar lang intensief begeleid, met het vlammen traject en het spiritueel ondernemerschap traject.Ik kwam bij haar terecht, in een fase in mijn leven waarin ik middenin een hele lange donkere nacht van de ziel vast zat en waarin eigenlijk elk aspect in mijn leven een grote puinhoop was. Lindsey heeft mij met veel liefde, geduld, compassie en universele wijsheid bijgestaan, op elk aspect waar ik mij doorheen moest worstelen. Niks was haar te veel, nergens was zij door uit het veld geslagen, zij stond altijd adequaat paraat. Een jaar later voel ik mij een volledig ander mens. Onder het puin dat wij samen geruimd hebben tijdens deze prachtige magische co-creatie, heb ik mijn authentieke krachtige ware ik weer mogen ontdekken, en heb ik mij herinnert wie ik in essentie ben. Eeuwige dank voor jou Lindsey!”

Nathalie

Ga zo verder Lindsey, met jouw school voor ascensie , ik volg altijd mijn intuitie en heb een goede keus gemaakt om me door jou te laten (bege)leiden! en door de engelen elke dag, bedankt. PS: ik heb je boek 96 vlammen besteld en het Ebook, ook omdat ik tot nu 2 Transmissies met de universele vlammen heb gedaan, en  amai, heeft dat goed en rap gewerkt! heel mooi..wonderlijk. Ik ben nog niet heel veel gewoon betreft bijvoorbeeld reiki & auraheling nooit gedaan, maar ben mij wel altijd al spiritueel bewust geweest, maar ik heb inderdaad heel vast geslapen laatste jaren en gelukkig weer ontwaakt!-:-))Veel liefs, Nathalie

Komt jouw ervaring hier?

Heb jij ook al met de vlammen gewerkt en wil je jouw ervaring delen? Stuur me jouw testimonial via de contactpagina.

Programma

Een nieuwe aarde creëren doe je door aan jezelf te werken. De tijd dat spirituele groei lastig was en lang duurde is voorbij. Via de 96 Vlammen krijg je een eenvoudige tool om je ontwikkeling in handen te nemen en te versnellen.

De extra downloads en activaties zetten je op weg zodat ook jij optimaal kan leven in deze nieuwe gouden eeuw.

Orakellaarten & transmissies

Omdat nog niet iedereen klaar is om onmiddellijk in een traject te duiken, werd ik geleid om een aantal tools in de vorm van Orakelkaarten & Transmissies ter beschikking te stellen.

Zo kan je vandaag nog aan de slag met de vlammen en je leven in handen nemen.

Leven op aarde is een avontuur

De fase tussen 2 werelden is oncomfortabel. Vertrouw en blijf gaan.
Laat het verleden achter je en beweeg vooruit in de richting van je nieuwe leven.

Kracht, liefde & licht,