Versterk je werk

De vlammen zijn een krachtige tool om je proces in handen te nemen. Je hoeft niet langer dan nodig in zware emoties te blijven hangen. Gebruik de vlammen om de valkuil van het ego te omzeilen.

Leer werken met de universele vlammen om het leven van je klanten te verbeteren op de meest moeiteloze manier. Terwijl je zelf als coach/lichtwerker ondersteunt wordt om jouw leven te optimaliseren zoals jij dat wenst.

96 vlammen

Voor coaches & lichtwerkers

Eenzaam pad

Als lichtwerker, tweelingvlam of spiritueel coach zal eenzaamheid je niet onbekend zijn.

Het kan heel eenzaam zijn aan de top. Zeker als je nog niet veel mensen om je heen hebt verzameld die begrijpen waar je doorheen gaat. Niemand die begrijpt waarom je doet wat je doet.

Niemand die de visie ziet die jij hebt. Geen ondersteuning om je heen op momenten dat je gaat twijfelen of zelf weer door een les gaat. Net daarom is dit platform er ook voor jou.

Samen
sterker

Netwerking

Los van het feit dat het gewoon fijn is om even je verhaal te delen, is het leuk om te horen dat je niet de enige bent die weer maar eens door een transformatie gaat.

Als coaches en lichtwerkers gaan we zelf doorheen de zwaarte en laagtrillende energieën om heling te brengen. Niet alleen in onszelf maar ook in de wereld. Alleen soms willen gewoon even rust en onszelf zijn. De lasten delen met gelijkgestemden opdat je weer verder kunt.

Platform

Deze website is echt opgezet met als doel een platform te zijn voor iedereen die met de universele vlammen aan de slag gaat. Of het nu voor jezelf, voor je omgeving of je klanten is.

Alles is er om een blijvende impact te hebben op de aarde en de maatschappij die we vormgeven. Wil jij deel uitmaken van dit netwerk van coaches en lichtwerkers die mee de kennis en wijsheid van de universele vlammen helpt uit te dragen, dan komt de gouden stroom ook weer terug naar jou.

Nieuw mbt de vlammen

Werken met de vlammen om jezelf te helen is krachtig. Je tapt in op de meest, zuivere manier om een meester van je essentie te worden en dat te realiseren in deze wereld.

Hoe fijn is het niet om moeiteloos door obstakels heen te gaan? Elke dag ontvangen wat je ziel voelt dat mogelijk is. Niet langer afhankelijk van externe factoren om een harmonieus leven te bouwen. Liefde aantrekken in al zijn vormen. Eindelijk een vervuld leven leiden. Zalig!

Voedend

Lid worden van dit platform betekent dat je op maandelijkse basis ondersteunt wordt in je werk en missie.

Omdat we allemaal onze eigen unieke manier van werken hebben, zijn er 3 domeinen waarbinnen we gaan werken. Alle content is te vinden in de online leeromgeving specifiek voor de coaches.

Hieronder kan je meer lezen over de thema’s die je via dit platform kan integreren zijnde psychologie, coaching en werken met energie. Met daarnaast extra ondersteuning.

Ondersteuning

In de maandelijkse zoomsessies beantwoord ik jouw vragen. Tussendoor kan je terecht in de besloten whatsappgroep zodat je elk moment van de dag een back up hebt als je ergens tegenaan loopt of iets wenst te delen.

Psychologie

Psychologie of de leer van de psyche. Hier zal je alles terugvinden die van nut zal zijn om de menselijke geest te begrijpen vanuit een hoger bewustzijn. Op die manier kan jij jouw klanten nog beter van dienst zijn.

Coaching & technieken

Leren hoe je iemand op de meest optimale manier doorheen obstakels en diepgaande transformaties coacht, kan je hier. Denk aan technieken die ik gebruik of die ik gechanneld heb doorheen de trajecten met klanten.

Werken met energie

Alles begint met energie. Dus ook elke genezing en verandering ontstaat eerst in de energetsische wereld. Hoe meer je werkt vanuit dat concept, hoe krachtiger je jouw klanten kan coachen. Ook als ze hier (nog) niet voor open staan.

Lid worden

Klaar om je lichtwerk en missie naar een hoger level te tillen? Je leven verder moeiteloos manifesteren én je klanten vol zelfvertrouwen coachen. Schrijf dan nu in.

Blijf op de hoogte van updates in collectieve energieën en begrijp wat er allemaal gaande is. Help je klanten en jezelf op de meest moeiteloze manier met dit lidmaatschap.  Wat trouwens maandelijks opzegbaar (afhankelijk van de formule die je kiest).

Bovendien kan je zelf commissie verdienen wanneer je jouw klanten laat deelnemen aan het traject met de universele vlammen. Zo leren ze de vlammen kennen, coach jij hen verder en verdien je geld voor de verspreiding van de vlammen.

Inhoud lidmaatschap

333,33Per maand
  • Toegang tot online leeromgeving enkel voor coaches
  • Community via whatsapp groep
  • Maandelijkse zoom sessies met opname
  • Commissie op doorverwijzing van klanten naar het traject universele vlammen

Ben je klaar?

Omring je met gelijkgestemden. En vorm een multidisciplinair team om je heen, ook al werk je als ondernemer alleen. Elk met onze eigen talenten en gaven maken we van de wereld een mooiere plek.

Vrijheid

Gebruik het platform als een vangnet voor jezelf. Net alsof je met een gans team zou samen werken. Maar met dit verschil dat jij jouw vrijheid en uniekheid niet moet aan de kant zetten. Integendeel… eenheid in individualiteit.

Leven op aarde is een avontuur

De fase tussen 2 werelden is oncomfortabel. Vertrouw en blijf gaan.
Laat het verleden achter je en beweeg vooruit in de richting van je nieuwe leven.

Maak deel uit van een netwerk lichtwerkers die de vlammen in hun leven, werk en missie hebben geïntegreerd. Wat je ook beslist, ik wens je alvast veel liefde. Dat alle mogelijkheden mogen open zijn voor je.

Kracht, liefde & licht,